Läs alla KOCKENS TIPS. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Dela äggen på hälften och fördela i djuptallrikar, tärna avocado och lägg runt äggen. Du kan nu antingen slå på soppan, eller servera den i en kanna på bordet
Gårdagen spenderades mestadels i köket då mitt kylskåp ekat tomt alldeles för länge, vilket resulterat i att det köpts på tok för många proteinbars på senaste
Läs alla KOCKENS TIPS. Halstrad kummel, variation på kål, blomkålsskum och kantareller. Skiva sedan blomkålen på mandolin i önskad storlek och lägg ner i den heta oljan
Samma grundrecept som exklusiv ärtsoppa med räkor och pepparrot, som finns i min receptsamling. Avnjutes med fördel en riktigt varm sommardag, gärna i sällskap av en välkyld torr Riesling
Knapriga utanpå och mjuka inuti – det är så jag vill ha mina vegetariska biffar. Utan ett bra recept och lite erfarenhet tycker jag att vegetariska biffar istället lätt blir torra inuti, omöjliga att forma och svåra att få fin yta på
Läs alla Kockens tips. Kanonroligt att försöka stå på egna ben lite. Håller som vanligt ständigt på att söka efter nya idéer som jag förverkligar i mina kreationer
God fortsättning på det nya året. Här kommer ett enkelt, snyggt och väldigt gott recept på vildsvinsentrecote som passar utmärkt till middagsbjudningen
Sitter och lyssnar på mattrender på Arlas pressfrukost på Årets Kock. Det är underbart att detta nu syns på svenska gourmetkrogar och att unga i hela landet ägnar sig åt inläggningar
Biffarna gjorde jag fluffiga på grädde och matchade med örtkryddor och senap med en skiva gruyéreliknande svensk ost från Hjotrakten som heter Almnäs Tegel (den har ni sett tidigare på husmorsbloggen, finns bl a på NK Livs)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.