Knytkalas och karamelliserad vitlökspaj
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 375 g smördeg
  • 3 vitlökar, klyftorna separerade och skalade
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk balsamvinäger (jag tog lite mer)
  • 220 ml vatten
  • 3/4 msk socker
  • 1 tsk hackad rosmarin
  • 1 tsk hackad timjan
  • 120 g krämig och mild getost
  • 120 g hård getost (jag använde Ossau-Iraty istället)
  • 2 ägg
  • 100 ml vispgrädde
  • 100 ml creme fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.