Smält chocklad och margarinet. Blanda runt med en visp och smält tills chockladen smält. Häll sen chockladblandningen i äggfluffet och blanda ihop försiktigt
Smält chockladen i en rostfri skål över en kastrull med kokande vatten. Tillsätt den smält chockladen, rör om väl, tillsätt den vispade grädden, rör om väl
Chocklad sås. chocklad såsen. ev marabou chocklad till garnering. Vispa ihop chocklad såsen. Häll i den avsvalnade chocklad såsen och blanda runt försiktigt lite smått, blanda inte för mycket ska ju ändå bli lite kontrast mellan blåbären och chockladen
Köpte Natur godis i helgen och blev helt frälst i kokostopparna med vit chocklad i. Näst g ska jag ha lite mer chocklad i dom vita för då hade dom nog blivit ännu mer perfekta
Precis innan servering strö över den rivna chockladen eller kakaon. 200 g riven mörk chocklad. Lägg äggulorna i en skål och tillsätt sockret, vispa till en jämn och pösig smet
De ska bli underbart saftiga och lite knapersega. Jovisst är de goda, men det blir inte riktigt samma magi mellan kokosen, smöret och sockret som det blir när man använder vanligt eller helst finkornigt råsocker till de här små raringarna
De verkar behöva lite mer gräddning för att bli sådär härligt knapersega. Om de inte stelnar helt ställer du in dem att torka i ugnen som du har på 100 grader i ca 20 minuter – känn när de börjar bli bra, de ska ju inte bli skorpor men vara hanterbart torra och knapersega
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.