Servera grädden till våfflorna tillsammans med färska bäroch lönnsirap. När du har en slät smet utan klumpar är det bara att grädda dina våfflor i ett hett belgiskt våffeljärn
Grädda våfflorna gyllenbruna. Klassisk våffla med en klick lättvispadgräddeoch färska hallon♥. Vispa mjölk, vetemjöl, ägg och bakpulver till en slät smet
Det är våffeldagen på söndag och ta då tid att göra några våfflor, varför inte till brunchen kanske. Grädda sedan våfflorna i ett varmt våffeljärn tills de blir gyllenbruna
Idag så fick lunchen bli dessa krispiga läckerheter och jag som inte är så förtjust i gräddeoch tycker att sylten blir lite för söt, valde en annan variant med keso ochbär men givetvis fanns gräddenoch sylten på plats för den som ville ha det
Servera med sylt ochvispadgrädde. ) Hon älskar att sitta och bläddra i mina kokböcker och så visar hon för mig "vad hon önskar sig" *söt* Igår efter middagen satt hon i vanlig ordning och bläddrade i en kokbok, när hon plösligt utbrister "åh mamma, våfflor önskar jag mig mest av allt"
Servera medvispadgrädde eller vaniljglass samt färska jordgubbar eller andra bär. Nästa gång jag gör kakan blir det kanske någon annan choklad i stället, varför inte hallon- lingon- eller blåbärschoklad
Bred smörkrämen på marängtårtan och sedan den vispadegrädden. Garnera med färska bär. Efter en underbar helg med sommarvärme, som gjorde det så mycket enklare att tanka ny energi, känner jag mig nu redo för en ny arbetsvecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.