Och vill ni inte göra klassiskalussebullar gör en bulle med en god fyllning. Gör bullarna i valfri form, rulla ihop och gör klassiska bullar eller gör lite finare och tvinna ihop dom
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över lite kokos. Riv mandelmassan (blir lättare om den legat i kylen en stund innan) ochchokladen i varsin skål
Mortla saffran med en sockerbit och blanda med lite av mjölken och kör i mikron till det är hett. Bred på smör och strö på råsocker ochvitchoklad över hela ytan
Riv mandelmassa ochvitchoklad var för sig på grövsta storlek. Till pensling och garnering. Har fått förfrågningar om att dela med mig av mitt alldeles egna recept till att göra saffransbullar eller helt vanliga lussekatter (ta då bort fyllningen)
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Fyllningen på vitchoklad, rörsocker, vaniljsocker och smör gör bullarna otroligt saftiga och goda
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Forma bullarna som ni vill, jag började med att göra vanliga snurror fyllda med mandelmassa och fortsatte sedan med vanliga lussebullar utan mandelmassfyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.