Klassisk pepparstek med råstekt potatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar oxfilé à 150-200 g
  • Salt efter behag
  • Vitpepparkross
  • en del av det som rostats
  • Smör till stekningen
  • 2 msk vitpeppar som skall rostas i ugn
  • 0.5 msk grönpeppar
  • 1 st schalottenlök (skalad
  • finhackad)
  • 0.5 msk estragon finhackad
  • 2 msk konjak
  • 1 dl rödvin
  • 2 dl grädde
  • 3 dl reducerad kalvfond
  • 800 g potatis
  • Salt efter smak
  • Peppar efter smak
  • 1-2 tsk socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.