Strö på lingon, päronoch mandel. Smält smöret och låt det bubbla tills det börjar bli gyllene. Gräddningstiden kan variera på grund av formens storlek, vilken päronsort du valt och vilken ugn du använder
Idag har jag varit på två promenader, både med Olivia ochmed mamma, och det var nog tur det eftersom jag har ätit lite väl mycket kladdkaka den här helgen
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka. Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage
Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. chokladtoppingen över kladdkakan. Täckt med krispigt täcke av mjölkchoklad och Rice Krispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet med Rice Krispies till från början)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.