Servera medenklick vispad grädde. Smörj pannan med smör, strö på et ett tjockt lager med socker. Tarte Tatin är en fransk klassiker i form av en frasig och söt äppelkaka
smör, till formen. ströbröd, till formen. 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
En klassisk kladdkaka som är lätt att baka och som inte går att misslyckas med. Det här receptet har hängt med i många år, det är denkladdkaka som jag återvänder till gång på gång, till vardag som till fest
Sikta på en matsked med ekologiskt lakritspulver. Penslaen bleckplåts pajform med kokosolja. Plötsligt stöter vi på ett buskage fullt med solmogna vildhallon som bara ber om att få plockas
Tillsätt lakritsgrädden. För ett tag sen blev jag förälskad i en ny kaka, nämligen ännu enkladdkaka. Mendennagången blev det medlakritsoch chokladfudge, ja himmelskt god
Servera medenklickgrädde. Servera medgrädde. Kladdkakameditaliensk torrone, en tårta. Jag föredrar enkladdkaka baserad på mörk choklad men idag försökte jag göra ett liknande recept på kakao
Klä en form med avtagbar bottenmed bakplåtspapper eller smöra och bröa formen. Den vita chokladen är lite lurig att smälta men vispa den efter ett tag meden visp så löser den sig
Ett tips servera kakan ochmuffinsenmedvispgrädde, jag smaksatte gräddenmed kakao. I ochmed att det blev fyra extra muffins på smeten så kunde vi avnjuta varsin redan igår gahhhhhhhh så gott
Dela äggenoch vispa vitan med saltet till hårt skum. Garnera kakan med vispad gräddeoch jordgubbar. Smält chokladen försiktigt tillsammans med vattnet i ett vattenbad
Gör som blir bäst för dig, smaka även av medlakritsen, för den som inte är enstor älskare av lakrits kan det blir för mycket meden msk så smaka av vad som passar dig bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.