6 Ställ in kakan i nedre delen av ugnen i exakt 19 ½ minut (beror på ugn)7 Ta ut och låt svalna helt8 Sikta över florsocker när den är helt kall9 Servera med grädde och bär, klart
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Ett av mina barn som är väldigt petig med godis fullkomligt slukade dessa. Detta är inlägg #75 i initiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 17 maj 2015
Det är som en blandning av tjocka plättar och sockerkaka med en underbart fluffig konsistens. Nu skulle jag ju egentligen göra vanliga, tunna glutenfria pannkakor, men eftersom det var sent på kvällen och jag inte alls var sugen på att laga mat så slarvade jag lite och slängde snabbt ihop en smet med de ingredienser jag hade hemma
Ät och njut med vaniljvisp till en kopp kaffe. Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Häll upp i den smorda formen med en slickepott och jämna till smeten
Vill ni ha andra alternativ har jag nyttig kladdkaka, hälsosam kladdkakamed svarta bönor, traditionell kladdkaka, kladdkaka i mugg och kladdigaste kladdkakan, Den kladdigaste kladdkakan hade jag glömt bort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.