Italiensk korv med basilikarisoni – gör så här. Fyll skårorna i korvenmed tomater och basilika. Torka av de marinerade tomaterna med hushållspapper och skär dem mitt itu
För att få en fin ”bakad” yta påmarängen bränner man av denmedenliten gasolbrännare eller sätter in det man har marängenpå i ugnen (med grill) en kort stund
Vad jag gillar med både kladdkakaochden här cremen är att man undviker både det kemiska bakpulvret och det läskiga gelatinet, bara helt naturliga ingredienser
tjock, krämig ochmedintensivchokladsmak som kommer från riktig choklad. Drycken är inget att ha med sig ut på utflykt, men smakar desto ljuvligare när man kommer hem med iskalla kinder och ett blodsocker som sjunger blues
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta påkladdkakamen ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Häll upp i en kopp och toppa eventuelltmed vispad grädde och pytte lite kakao. Häll vattnet i en kastrull och koka upp, tillsätt sedan kakaooch vispa ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.