Kladdkakamed rom och mandel. Vispa ägg, florsocker, kakao, salt och rom i en bunke. Smält smöret i en kastrull och tag av från plattan, tillsätt chokladen och honung och rör tills allt smält
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Om den blir för kladdig är det därmed en bra idé att låta den kallna riktigt ordenligt, och om man vill ha den kladdig ska man alltså göra motsatsen (värma upp den en kortis om den fått kallna, eller helt enkelt servera när den fortafrande är ljumen)
Produkten har en mindre bismak med bra sötma och är utan kolhydrater och kalorier. Men vad jag absolut tror på är att vi alla behöver mindre sockeroch vitt mjöl i vår kost och idag kan vi faktiskt plocka bort det och ersätta det vita giftet med så mycket bättre produkter
Idag åker min man Artur iväg för en weekend med sin pappa och brorsa. I detta fall använde jag färdiggköpt jordnötssmör vilken jag blandade med lite sötning
En av de dagar som Vincent var hemma roade han och jag oss med att baka. Det är ju lite så när man har småbarn hemma - men hinner sällan med allt man önskar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.