Skrapa av chokladen från daimen med en kniv och hacka sedan daimen till små bitar. För mig tog det nästan 25 minuter, så kolla till kakan med en potatissticka eller gaffel då och då för att se så att den verkligen blir bakad i mitten, men den ska ändå vara kladdig
Det är lite skylla sig själv med att baka den, för det är svårt att sluta äta. Denna är bakad på glutenfritt mjöl men jag tipsar dig om hur du gör den även med vanligt mjöl
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Hacka jordnötterna med en vass kniv. Vispa grädden och servera med den. Vispa till en ljus fluffig smet, ca 30 sekunder med elvisp på högsta hastighet. Rör ner chokladsmeten och blanda ihop till en jämn smet, ca 15 sekunder med elvisp på lägsta hastighet. Grädda kladdkakan mitt i ugnen i 6 minuter i 175°C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.