Krossa mariannekaramellerna och smält ned dem tillsammans med smöret och grädden. Häll den varma mariannesmeten på kakans undre del och lägg på överdelen igen
Min kladdkaka med bitar av marianne borde ju kunna bli bra. Det är så bra med kladdkaka för den är så god och så enkel och så snabb att göra och så går den att variera i oändlighet
Hittar dock inte det recept jag använde mig av som jag skrivit upp, men som sagt så tar man bara en enkel kladdkaka och lägger till lite Fazers marianne choklad som jag hackade lite grovt och rörde ner i smeten
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Blev det någon kladdkaka på kladdkakans dag i onsdags. Jag är inte så mycket för att hålla mig till speciella dagar utan njöt av en enormt god kladdkaka igår kväll istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.