Man tänker citron-sur nej det är det inte. Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao, salt, tillsätt sedan kesella och mjöl. Rör ihop till en jämnsmet. Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass och färska bär
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Smältsmöret. Blanda mandel- och kokosmjöl, stevia strö, vaniljpulver, choklad och hackade nötter
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakansom jag vet. Den är medapelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Smält choklad och smör i en kastrull på svag värme. När hälften av chokladen smält kan du ta bort kastrullen från plattan så smälter resten av befintlig värme
Smältsmöret. Blanda alla ingredienser och häll över i en smord och bröad form. Gärna med avtagbar kant. Smältsmöret och i med sockret,sirapen och övriga ingredienser
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigaste kladdkaka. Förra veckan fyllde jag år och som alltid är det aldrig samma tårta som året innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.