Fruktig sallad med chevréostruccolasalladjordgubbarfärska hallonbasilikamynta200 g chevréolivoljasaltpepparcrema di balsamico-Mama Skogly ♥ 200 g chevré
Confiterade anklår med rödbetor, chévreost och baconinfuserade puylinseranklårankfettkryddor (t ex rosmarin, vitlök)kokta rödbetorchévre i grova smulorpuylinserbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)Packa anklåren tätt i en kastrull, häll på ankfettet och eventuella kryddor
den vanliga julmaten med (är ju oftast lite dåligt med grönsaker på det traditionella julbordet. Det bästa med introduktionen av denna sallad var att både mor och svärmor gjorde klart att de INTE tyckte om getost men jag kan säga att båda ändrade sig efter att ha smakat denna sallad
kom på att vi ville fixa nya möbler till verandan, de vi hade var inte så bekväma att sitta i och det fick inte plats så många vid bordet och vi är ju oftast rätt många här när man räknar med alla barnen, deras vänner/flick/pojkvänner för att inte tala om när vi har våra vänner på besök
Jag smörstekte kantareller som jag tillsammans med chevréost la på baguetter, skurna i skivor. Stek kantarellerna och löken i smör och smaka av med salt och peppar
Lägg upp på ett fat och garnera med cocktailtomater. Ett gott surdegsbröd, parmaskinka, chevréost, ruccolasallad, pinjenötter och några cocktailtomater, låter det gott
Blanda färsen med ströbröd, lök, vitlök, ägg, peppar, ajvar och ost. Smaka av med salt och peppar. Servera biffarna med svamprisoni, ruccola, riven parmesan och ajvar
Där jag bor har det varit helt underbart väder i några dagar med gassande sol. Jag gick en promenad i det fina vädret efter jag kom hem från jobbet, och därefter gjorde vi toast i smörgåsgrillen
Gårdagens middag blev en krämig pasta med kycklingfilé, champinjoner, lök, chevréost och gräslök. Fräs löken och kycklingen i smör och krydda med salt och pepparn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.