Kinamat tycker jag alltid är gott gör det allt för sällan hemma i mitt kök men i lördags slog vi på stort och gjorde denna kinesiska rätt som är försvenskad så vi ska kunna äta utan att det blir allt för stark men det var hett ändå
Tortillas med ost ochmarineradbifflövbiffsweet chilisojavitlöktortillabrödostguacamolemajsgurkatomatrödlöksalsaSanta Marias pizzatoppingananasvindruvorolika dipsåserStrimla lövbiffen i mindre bitar
Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås ochfriterad kyckling med sötsursås. Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling
Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Marineradrostbiffmed balsamico, honung och kapris. Krydda rostbiffen rejält med salt och peppar. garnera med cocktailkapris och några kvistar oregano och timjan
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Jag är härmed vuxen. Vildsvinskött kommer vi att äta på på längden och tvären den närmsta tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.