Tvätta sötpotatisarnaoch pricka dem med hjälp av en gaffel. Nu är det förvisso en del privata och till en början okända bloggare som på grund av sitt matlagande, och/eller fotograferande, som kommit att jobba med det på heltid
Aubergine, sötpotatisoch vitlök bidrog med mycket av den goda smaken. Smaka av med salt och peppar. Jag hade även i grönkål som inte gav mycket smak men grönkål är en grönsak som verkligen är proppad med mycket nyttigheter
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.