Fyll den med någon av mina fyllningar, eller fyll den med någon blandning som du själv tycker om. Nagga bottnarna tätt, tätt med en gaffel, och bred fyllningen över bottnarna, lite i taget, så att det hinner tränga in
En perfekt förrätt som både går snabbt att göra och i princip är omäjlig att misslyckas med. Det här är väl egentligen mer av en receptidé, än ett egentligt recept
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Häll av vattnet, men spara ett glas kokvatten för att kunna blanda ingredienserna lättare. Blanda ner i pannan medlaxen, tillsätt Parmigiano Reggiano samt färskmalen svartpeppar och hackad dill
Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka avmed nymalen vitpeppar samt lite cayennepeppar. Blanda ihop alla grönsakerna och krydda med salt och peppar samt lite olivolja och vinäger
Ta upp fisken och torka av den, klappa in med dill och lägg den på gallret till röklådan. Vi hoppas verkligen att vi kan förmedla just hur enkelt det är att göra varmröktlax själv och att vi till och med kan locka er att prova
Rippla över lite olivolja och havssalt, drag över några varv med svartpepparkvarnen. Forma ägg av cremé fraichen, använd en matsked som du värmer i varmvatten under kran
Lägg fisken i en skål och mosa den med en gaffel. Häll av spadet. Servera endera på bröd med skivad tomat, gurka, rödlök och sås till eller på tallrik med potatis, grönsaker och sås till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.