Det var ju bland annat därför jag köpte en ångkokare förra sommaren, men nu har jag självklart lyckats tappa bort den ¦Har väl lagt den i någon kartong nån stans men idag testade jag i alla fall ett annat av hennes recept, Khao Na Gai, eller kyckling i brunsås
Jeg vil forresten virkelig anbefale å kjøpe en røkelaks av god kvalitet, det er definitivt verdt å bruke litt ekstra penger slik at smaken er den beste
Gnid laksen med en smule citronsaft fra en citronskive, og anret så laksefiletterne på grillen, kom citronskiver på, et par klatter smør, krydderurter, salt og peber
Detta käcka recept tog jag ur ett nummer av Vi föräldrar. Jättelätt och väldigt gott. Skulle lika gärna kunna ha uteslutit äggen faktiskt därför lade jag det som veganrecept
500 g laksefilet uten skinn og bein1 ts rapsolje1 ts smørburgerbrød6 skiver tomat6 skiver agurk6 løkringer8 stk sukkererter6 store blader crispisalatsalt og pepperForvarm stekepanna på medium varme. tilsett olje og smør i panna og legg i laksestykkene, stek laksen i ca 4 minutter på hvær side. 500 g laksefilet
Ha i løk og gulrot og laks i terninger, hel over sursøte sausen i oljepanna og sett på lokket. 600 g laksefilet uten skin og bein1 løk, hakket2 gulerøtter i skiver, kone nr. Klar for bruk Skjær laksen i store terninger på 2 -3 cm. 600 g laksefilet
Receptet är för 4 personer. 1. Värm olja i en stekpanna (gärna lite djupare panna) släng i den finhackade vitlöken och stek i 1 min, häll sedan i sambal oelek under omrörning i ytterligare 1 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.