Fick ett tips av en kollega idag om kesoplättaroch var ju såklart tvungen att prova. )Eftermiddagen blev lite lugnare i alla fall och nu på kvällen blev det en cykelrunda som uppvärmning och en extremt bra löprunda med intervaller
Favoritlunchen här hemma just nu är kesoplättar. Jag är hemma med en liten snorig och hostig tjej. Till vardags byter jag ut grädden mot kvarg som jag blandar med hallonen
Ingredienser Portioner. 4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Mosa bananen med en gaffel i en skål, blanda sedan i övriga ingredienser. Vid servering lägger du lite kvarg mellan varje pankakare, skiva även banan och jordgubbar och lägg på
Linda in bananerna med skal i aluminiumfolie. Bryt bitar av chokladen och stoppa ner i fickan. Skär ett snitt längs med hela bananen så att du får en ficka
Dessa gjorde jag för ett tag sedan blir otroligt saftiga och goda Till 8 stora eller 16 normalstora 2 mosade bananer 1 ägg 1. Sätt ugnen på 175 grader Mosa bananerna Vispa ägg och socker pösigt Blanda ner resten av ingredienserna Klicka ut smeten i formarna Grädda muffinsen 15-20 min 8 stora eller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.