Idag har jag äntligen gjort något jag funderat på länge , egen kebabpå nötfärs. Kebab. Det blev helt ok men nästa gång ska jag nog göra på blandfärs för det blev en aningen torrt på bara nötfärs
Stek kebabpå låg värme. Servera kebaben med ris ochh häll över tomatsås och yoghurtsås. Ingredienser, 4 portioner700 gram strimlat färdigkryddad kebabkött1 dl vatten1 st köttbuljongtärning2 krm rödpeppar eller paprika1 krm salt och pepparpulverGör så här1. 700 gram strimlat färdigkryddad kebabkött
Lägg biffarna på skärbrädan och skär dem i kebabstrimlestorlek. Här så tar vi dock ”lövbiffen” och kryddar den med kebabkryddor och sen strimlar vi den så vi får oss ”kebabstrimlor” som har grymt tuggmotstånd och smakar finemang
Kebaben verkar vara sinnebilden av det som köttätare cravear och som står där sida vid sida om baconet på förstaplatsen bland saker som de inte verkar vilja eller kan ge upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.