Skär köttet i tunna skivor eller strimlor. Eller sprid ut köttet på en ugnsplåt. Grilla kebabspetten runt om i 15 minuter tills köttet är genomstekt och fått fin färg. Stek i kebabköttet i 30 minuter tills det fått fin färg. 500 g fläskkarré, kotlett, entrecote, kalkonkött eller kycklingkött. 0,5 dl matolja eller olivolja
Det torde gå att fixa till det med de vanliga rotisseriegafflarna om man sätter dom med spetsarna utåt och klämmer mot ett konservburkslock eller liknande (du kommer att fatta vad jag menar när du ser bilderna nedan…)
De här goda bröden är helt suveräna att använda tillkebabrulleeller liknande. Bröden går att äta direkt eller frysa, för att tina och använda vid ett senare tillfälle
Som jag redan har berättat så åt vi familjefavoriten kycklingtortilla och lchf-varianten kycklingtortillagratäng i lördags och fick då förfrågan om recepten
Stek löken i smöret tills den tar lite färg, tillsätt kokosmjölk, sojasås och peppar. Småkoka några minuter och tillsätt sen jordnötssmör och hackade jordnötter
Det räcker till frukost för oss tre, eller varför inte mellis. Perfekt då man kommer hem från förskola och skola att tillsammans svänga ihop lite scones och mysa lite medan det blåser och håller på utanför
Kan serveras på såväll knäckebröd som rostad toast, baugette eller mjukt tunnbröd. Började med att sila ur vätskan ut tonfisken, blanda sedan tonfisk, creme fraiche och majonäs i en skål
Mjölk att späda med till lagom konsistens. Ikväll fick jag prova kebab och gyros från SCHYSST KÄK. Som ni vet älskar jag kebab och har testat en del både från restaurang och från frysdisken
Finhacka soltorkade tomater eller mixa grovt och blanda med creme fraiche och vitlök. Nåväl, i helgen åt vi kyckling och då med en supergod glaze som man blandar till och penslar kycklingen med de sista minuterna av stektiden
Funkar lika bra med bacon eller kallrökt skinka som jag hade denna gången. Denna kycklingrätt har jag gjort flera gånger och det är verkligen ett säkert kort både till vardag och fest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.