Kavring Brunkeberg
Surkultur.se
Surkultur.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • TVÅ BRÖD
  •  
  • Dag 1, kväll
  • 450 g vatten
  • 180 g fint rågmjöl
  • 20 g havssalt
  •  
  • Dag 2, morgon
  • Skållningen från dag 1, kväll
  • 250 g kallt vatten
  • 25 g jäst
  • 300 g fint rågmjöl
  •  
  • Dag 2, 3 timmar senare
  • 5 g jäst
  • 110 g vatten
  • 40 g mörk sirap
  • 30 g farinsocker
  • 250 g fint rågmjöl
  • 350 g vetemjöl special

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.