Måndag idag och ny vecka med nya möjligheter. Red gärna av med lite maizena för lite fylligare sky. Koka pastan och strimla vitkål, morötter och paprika
Servera rätten med ris (alternativt naan- eller chapatibröd). Rätten är dessutom lättlagad och billig. Tillsätt vitlök och ingefära och stek i ytterligare ca en halvminut
Hade bara skummat genom receptet dagen innan och även om det var kort, så hade jag glömt osten, men gott blev det i alla fall, så det är säkert rena himmelriket med osten till
Spola av bönorna med kallt vatten och låt dem rinna av. Smaksätt gärna med dill. Jag har mer och mer gått över till en mer vegetarisk kost även om jag då och då äter kött, fågel och fisk
Blanda med olivolja, vinäger, dijonsenap, saffran, citronsaft, salt och peppar till dressingen. Strö över bönor, fänkål, granatäppelkärnor och bryt över chèvren
Skär gurkan och avocadon i mindre delar och blanda det med quinoa blandningen ochkidneybönorna. Men, jag struntade i mynta för det gillar jag inte, färsk persilja, groddar och frön för jag hade inte det hemma och så lade jag till kidneybönor
Nyckeln till att lyckas med den här grytan är att låta den puttra läääääänge på spisen på låg värme. Tillsätt tomatkross, vatten, buljongtärning, kidneybönor (om du använder burkbönor - det går åt en burk och tillsätt bönorna mot slutet av koktiden istället, annars blir de helt sönderkokta) och paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.