Röra samman osten med crème fraiche så är det klart, hur mycket lättare kan man göra det för sej. Nej, detta är matlagning som lämpar sej en ledig dag för det tar någon timme, det ska vi inte sticka under stol med, men belöningen man får när man hugger in är så väl värt tiden det tar
Jag hade ca 700 gr kassler1 pkt bacon650 ml kokosmjölk2 vitlöksklyftor3 msk tomatpuréCreole - kryddaingefära - kryddaSambal oelek - kryddaJag stekte först baconen tillsammans med vitlöksklyftorna som jag pressade. Sedan hällde jag i kokosmjölken ( 2 olika förp) i med tomatpurén och kryddorna
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Vinegretten kommer skikta sig med tiden men det gör inget, blanda vid behov. 2 burkar Kalamataoliver med eller utan kärna. 1 ren Glasburk med lock, ca 0. Börja med vitlöken, bryt isär klyftorna, koka upp med vatten i en kastrull och koka 2 minuter, spola med kallt vatten så blir det lätt att helt enkelt klämma ut klyftan ur skalet, lägg åt sidan. 2 burkar Kalamataoliver med eller utan kärna. 1 ren Glasburk med lock, ca 0
När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan
Smörfräs med curry tills grönsakerna mjuknat. Servera med tex. Fler recept med kassler hittar du HÄR >>. Kasslergryta smaksatt med curry - Receptet ger ca 4 port
Salladen med knastriga glaserade cashewnötter. Rätten består av en ugnsbakad lax i sås som serveras i en kryddig nudelbuljong och med en suverän söt-syrlig sallad som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.