Stek kasslern i olja på medelhög värme tills den fått färg. Kassler tycker jag kan va väldigt gott ibland och går även väldigt snabbt, det här är klart samtidigt som riset
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt). Har sedan hunnit med två snabba middagar och en tigerkaka, inte dåligt va
Stek kasslerskivornaoch lägg dem sedan i ugnssäker form. Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra
Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Smaka av med soja, salt och peppar. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Häll över kasslernoch toppa med ost. Skiva kasslernoch bryn den i smör, lägg över i formen. Lägg i de grönsaker du har hemma, smaka av såsen och servera med valfritt tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.