Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Ikväll ska vi ut och äta på en av mina favorit restauranger
Stek kasslerskivorna och lägg dem sedan i ugnssäker form. Vispa ihop kokosmjölken (men ta inte all vätskan, utan bara ett par msk), grädden, mango chutney och sambal oelek och smaka av
salt och peppar. Häll av och lägg i en ugnssäker form. Koka upp mjölken och vispa ner redningen. Ta av från värmen och blanda ner ost, kassler och basilika
Kassler med ananas och champinjoner blev det till middag idag. Och i spisen har jag ju ugnen, eller ugnarna för det är en spis med dubbelugn (Bild HÄR >>) De allra flesta byter troligtvis ut spisen när den går sönder men jag har varit så nöjd med den här så det fick bli en lagning istället
Sila från kokspadet och spola kallt vatten över broccolin i ett durkslag. Blanda samman kokspad och mjölk, låt koka upp under omrörning och red av med såsredning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.