Mycket gott, bankad brysselkål med ost som gratinerasiugn. Jag såg ett inlägg på facebook, ett klipp, med detta men kommer inteihåg vart (för att länka)
Det här är en av mina paradrätter, som jag och min man åt som tokar innanvifick barn. Sedan åt vi den då och då och nu insågvi hur gott det är och hur vi saknat den här rätten
Gnidinfläskkarrén med örter och vitlök och lägg den i en skål eller bunke. Krydda det marinerade köttet med salt och peppar runt om och lägg det på ett ugnsgaller
Hade ugnsgrillade grönsakerna till, med samma krydda och parmesansmöret som, jag hade kvar sen igår. Kryddorna använde jag även tillkarrén, som jag gjorde i lergytan
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.