En underbart god juice som är full av nyttigheter. Jag dricker den oftast som mellanmål med lite nötter, en mörk chokladbit eller en god smörgås, men det går förstås lika bra på morgonen eller till maten
Jag tillhör inte den skaran som njuter av att plocka svamp men jag äter gärna svamp. -) Det bästa är ju att jag har vänner och bekanta som älskar att plocka svamp och när det frivilligt erbjuds att plockas åt en, tackar jag ju inte nej såklart
Det här var vår förra fredagsrätt och my good vad gott det var. Jag gillar hemlagad ravioli men den tiden finns sällan efter jobbet en fredagskväll hos oss, men den här var riktigt god och något vi definitivt kommer äta igen
Festivaltips. Fick ett mail från Paleolina med tips om en spännande festival i Undersåker, Jämtland den 22-23 augusti med mycket för oss som gillar naturlig mat
Salt & peppar. Jag får skämmas tycker jag. Hittade på det här receptet i juni förra året. Dessutom så tävlade jag med det i Västerbottenosts 100-tävling och vann
4 port. 100 g Karl Johan svamp, färsk eller motsvarande torkad 200 g trattkantareller 5 dl grädde 2 dl mjölk 3% 3 st schalottenlökar 1 msk vitvinsvinäger 1 dl hönsbuljong ½ msk soja salt/peppar smör till stekning Finhacka löken och svetta den i en
Jag tror min sambo var en svamphund i sitt förra liv. Han behöver bara gå utanför dörren här i stugan och vips växer det upp svampar där han står…verkar det som i allafall
2 msk Cremé bonjour Karl Johansvamp & champinjon. Ugn 200 grader ca 20 minuter. Tina laxen. Blanda ihop Cremé bonjour, majonäs ocht 2 hackade soltorkade tomater samt oljan de ligger i, tillsätt kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.