Sätt ugnen på 200 grader. Mal mandeln, smält matfettet och låt det svalna. Rör samman ägg och socker, blanda mandeln och potatismjöl, rör ner blandningen i smeten och tillsätt matfett
Här kommer ett gammalt recept i repris och nu är den även Smartpointsberäknad åt oss Viktväktare. Köttgryta tar lite tid att göra då köttet behöver kokas lite längre, för att den ska bli mör och fin
Den här supergoda kycklinggryta hittade jag på Karins fina blogg. Lättlagad, krämig och jättesmarrig. 6-8 portioner 1 kg kycklingfile 2 gula lökar, hackade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 hönsbuljongtärning 3 dl grädde 1 msk senap (jag brukar använda
Degen blir inte helt klibbfri men är ändå relativt lättarbetad. Det ursprungliga receptet till dessa goda grova råglimpor finns i boken 'Brödglädje' av Anna Braw (red)
När jag skrev om maskrossirapen fick jag frågan om ett våffelrecept att avnjuta ihop med sirapen. Vi har ganska nyligen skaffat oss ett våffeljärn och lyckades i samband med det lägga vantarna på ett fantastiskt våffelrecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.