Skär upp kycklingen i skivor före serveringen. Salta och krydda filéerna med peppar och ingefära. Linda parmaskinka runt om och lägg dem i en smord ugnssäker form
Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Bryn filéerna hastigt i smör, några åt gången, salta och peppra
Tog fram kycklingdelar igår och rubbade så idag var det bara att slänga delarna på grillen. Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott
Middagen idag blev en jättemumsig kycklingfilé i ugn med ugnsrostad sötpotatisoch fetaoströra. Jag satte in två formar samtidigt i ugnen, en medkycklingenoch en med potatisen
Ikväll blev det en otroligt god middag som jag givetvis vill dela med mig av så här kommer receptet på victorias provköks egen goda kycklingoch bacon omelett
Sötpotatis går väldigt väl ihop medkyckling, särskilt om kycklingen har marinerats i Teriyaki-sås. Dagens grill består av kycklingklubbor, kycklingvingarochkycklingfilé
Torka av köttet och sätt ett grillspett i sidan på varje kycklinglår. Toppa med grillkrydda. Marinera kycklinglåren i örtmarinaden minst 30 minuter. Grilla i 15 minuter och pensla med Sweet Pineapple Glaze i omgångar i slutet av grillningen. Pensla tortillan med grillolja, skär i 2 cm långa sticks och grilla någon minut på var sida. 4 kycklinglår
våran goda soppa och hur man löser problemet med brist på konservburksöppnare. (För den som vill ha lite instruktioner kan jag tipsa om attkryddorna bör torrostas och mortlas till fint pulver, om man inte köper färdigmalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.