Att karamellisera frukt och servera havreströssel till är ett trevligt alternativ till smulpaj. Byt ut vaniljsåsen mot kanelglass och du har en klockren fullpoängare…
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner ca 600 g kålrot 2 msk smör 2 msk strösocker 1 röd chili saften av 1 apelsin salt peppar 1 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Jag tycker om mandel, använder det gärna i båda matlagning och i bakverk. Jag tycker däremot att mandeln har fått en stämpel av att vara trist och tråkig, den borde uppskattas mer
Himmel, vad gott det här är. Pecannötter som först rostats i stekpanna tills en varm doft spridit sig i köket, och som sedan fått karamelliseras med både socker och salt, för en perfekt smakblandning
Som jag har berättat tidigare har jag en stor nyfikenhet för de olika asiatiska köken. Jag sitter ofta och letar mig fram bland massor av läckra recept, oftast online men även händer det att jag kommer över någon tidning eller bok med recept
Lite helamerikanskt tillbehör till pannkakorna häromdagen, funkar som del i en fin dessert också, varför inte med choklad, marshmallows eller bara en kula glass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.