Kantarellsoppa med grönsaksmuffins
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g förvällda kantareller
  • 1 schalottenlök
  • 1 msk matfett
  • 1 msk vetemjöl
  • 4 dl grönsaksbuljong av fond eller tärning
  • 1 dl matlagningsgrädde eller sojagrädde
  • salt, svartpeppar
  • 1 krm timjan
  • 1 ägg
  • 1/2 dl strösocker
  • 1/2 morot
  • 1/2 liten squash eller 1/2 grön paprika
  • 2 msk rapsolja
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1/2 tsk bikarbonat
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 msk havrekli
  • persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.