Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Coniglio ai capperi eller kanin med kapris. 1 kanin (cirka 1-1,3 kg), uppskuren i lagom stora bitar (vi bad att få den styckad). Smält cirka 40 gram av smöret i en stor gryta tillsammans med olivoljan, stek kaninen i detta under cirka 8-10 minuter (vänd dem ofta). 1 kanin (cirka 1-1,3 kg), uppskuren i lagom stora bitar (vi bad att få den styckad)
1modelleringspasta (en sorts sockerpasta) Tandpetare modelleringsverktyg ätbart lim pensel rosa pastafärg Svart pastafärg vit pastafärg, till glansprick i ögat rosa pulverfärg pensel, för torr målningSpela filmen för att se hur du modellerar kaninen
Några kanske minns att jag berättade om vår söta lilla kanin, Hugo som fått en 100% hundsäker bur och min osäkerhet kring hur denna sommar skulle bli för Hugo
Bryn grönsaker och vitlök i lite olja, därefter kaninbitarna. se till att kärlet du valt är hyggligt trångt, men att de olika kanindelarna kan ligga i ett lager och inte på varandra
Jag har länge funderat på att göra morotscupcakes, men det har bara inte blivit av - förrän nu. Det är lätt att fastna i sina favoritsmaker (för min del choklad), men jag är så glad att jag provade detta smarriga recept jag hittade på Toves blogg
kanin - sadel lever och njurar. kanin - frampart slag och baklägg. Putsa av de tunna hinnorna på sadeln, skär bort senorna som håller ihop leverns delar
Lördag med trevligt sällskap, Eriks goda mat, kanin på rymmen o glada barn. Jo, kaninen Kiwi tyckte det var dags att gå på egen upptäcksfärd mitt i natten o vi fick springa o jaga honom - vilket han tyckte var superkul (eller vill han flytta hemifrån
Kanin är ett fantastiskt kött att tillaga och det blir riktigt riktigt bra i en gryta som denna. Att stycka en kanin påminner mycket om tekniken som används när man trancherar en kyckling
Jag svär på min kanin Stumpans huvud att ni kommer att gå ner i vikt. Sedan jag började med LCHF så har jag gått upp i vikt just för att jag inte håller en strikt LCHF
Värm kycklingbuljongen i en kastrull och tillsätt saffran. Bryn sedan kycklingdelarna i paellapannan, ta upp dem och låt löken gå mjuk i samma panna, den ska inte brynas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.