Kanelsnurror, ett snurrigt recept ...
I used to be fat
I used to be fat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 min
  • Supergoda kanelknutar
  • Cirka 18 bullar 1 msk kardemummakärnor
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 50 g färsk jäst (den blå varianten)
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 1/2 tsk salt
  • 100 g mjukt smör
  • 1 ekologiskt ägg
  • Cirka 11 dl vetemjöl special
  • 200 g mjukt smör (bredgott)
  • 1 dl råsocker
  • 1-2 msk kanel
  • Ägg till pensling
  • 1/2 dl sirap + 1 msk vatten
  • Strösocker och mortlad kardemumma till garnering (efter gräddning)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.