65 g kokossocker. 75 g kokossocker. 1 ägg 1 äggvita 65 g kokossocker. 75 g kokossocker. Har inte avnjutit dessa men enligt kräsna Markus så är de fantastiska
Att baka dessa godingar är inget svårt alls bara ett litet litet uns tålamod och framförhållning. (det är inget vi är jättebra på själva men vi klarar ändå galant att baka bullarna så det kommer du också göra)
Det finns några glutenfria mjölblandningar nu förtiden utan vetestärkelse, men jag föredrar att lära känna de olika ingredienserna med deras unika egenskaper och vad de gör för degen
Är det något som är gott, så är det ju nybakade kanelbullar. Och visst äter jag kakor utan vete och socker, men bara vid festliga tillfällen eller när jag har gäster
Häll ner lite av vätskan i jästen och rör om tills det har löst sig, häll sedan ner resten av vätskan, häll ner socker, ägg, salt och kardemumma och blanda om medan du häller i nästan allt mjöl, lite kan vara bra att spara till utbakningen sedan
½ dl strösocker. Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.