KanderadenötterPortioner. Lägg i nötterna när sockret bli- vit gyllenbrunt. Vänd runt tills de är täckta med karamelliserat socker och det börjar knäppa lite i nötterna
6-8 bufféportioner 1 rund rumsvarm brieost (à 500 g) 5 färska fikon 1 1/2 dl blandade rostade nötter (t ex. hassel-, pekan-, para- och macadamianötter) 2 msk lönnsirap 1/2 tsk flingsalt Till servering plockad timjan kex eller bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Blanda ner nötterna och häll upp på en bakplåtspappersklädd plåt. När nötterna är klara, dra av bakplåtspappret från plåten så att sockret inte fortsätter värmas
Kanderad frukt- och nötblandning2,5 dl strösocker 2,5 dl vatten 1 msk glykos 8 krm ättiksprit 12 % 200 g blandade nötter (naturella) 200 g torkad frukt, skuren i små bitar (t ex tranbär och aprikoser)
nötter/ pecan, valnötter, mandel, cashewnötter salta. Bryt nötterna och toppa med. Fluffig Vit Chokladmousse med Socker Hallon och KanderadeNötter ca 4 pers
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.