Kalvterrin med rotselleripuré och betor
Recept.se
Recept.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kalvlägg (urbenad)
  • st
  • morötter
  • st
  • gula lökar
  • st
  • vitlöksklyfta
  • st
  • litet knippe timjan
  • st
  • flaska rött vin
  • Vatten
  • salt och vitpeppar
  • st
  • blad gelatin
  • rotselleri
  • nashipäron (asiatiska päron)
  • ekologiskt smör
  • salt och vitpeppar
  • dl
  • Vatten
  • kalvbräss
  • dl
  • Mjölk
  • st
  • morot (finhackad)
  • st
  • gul lök (finhackad)
  • Vatten
  • salt och vitpeppar
  • st
  • minigulbetor
  • st
  • minirödbetor
  • st
  • minimajrovor
  • Smör
  • Salt
  • st
  • dadlar (fint skurna)
  • st
  • nashipäron (fint skuret)
  • körvel
  • rödvinssås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.