Smaka av med lite socker, salt och svartpeppar. Ja då släpar det med inlägg igen, men men så blir det. Dessa bilder är från påskhelgen som bestod av mycket arbete, men en kväll hade vi goda vänner på middag och jag tror bestämt att de gillade det jag bjöd på
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter. Med vanilj. Det har jag inte men jag har en förstående man och kompanjon, duktiga kockar, en hel
500 g rödbeta, gärna små 600 g fast potatis, gärna små 3 msk olivolja 2 tsk torkad timjan 1 vitlök, delad på "midjan" 300 g chèvreost 2 msk flytande honung 40 g pinjenötter 3 dl matyoghurt peppar salt Till servering 100 g rucolasallad 1 baguette olivolja, att ringla över vid servering
Bryn kycklingfiléerna med smör i stekpanna, salta och peppra. Kycklingfilé med rostade betor. Lägg klyftade betor för sig och kycklingfiléer för sig på en bakplåtspappersklädd plåt, ringla över lite olivolja på betorna, salta och peppra
Ringla persiljesmör över betorna, och garnera dem med friterad svartrot. Vrider man kastrullen en aning det sista, lurar man kvar bottensatsen, och får därmed ut mer av det klara smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.