Kalvstek med ugnsbakade rotfrukter i örtvinägrett
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kalvstek
  • 1½ tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 2 msk finhackad oregano
  • 1½-2 kg blandade rotfrukter
  • t ex morot
  • palsternacka
  • svartrötter
  • kålrot
  • 1 smulad hönsbuljongtärning
  • 1 msk strösocker
  • 3 msk rapsolja
  • 1 - 2 msk smör
  •  
  • Vinägrett
  • 1 msk röd- eller vitvinsvinäger
  • 2 msk vatten
  • 1 krm salt
  • 3 msk olivolja
  • 2-3 msk oregano

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.