MurkelsåsIgår kväll gjorde jag en så fantastiskt god sås, nämligenmurkelsås. Redan innan jag tyckte om att äta svamp gillade jag svampsås (men jag petade gärna ur svampbitarna), ändå har jag aldrig gjort egen svampsås förrän igår
Murkelsåsen, som är Victorias från Matplatsen. Kvällens uppdrag iSveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middagtill den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
Lyxmiddag á la Linda. Denna gång blev köttet helt perfekt, bra jobbat älskling. ♥Ingredienser. OxfiléPotatis KryddorMurklorGräddeGul lökGrönsaksfondSalt & pepparPortvinPutsaoxfilén från ev
Fasiken vad fint det här blev. Murkelsås med sherry. Jag hade inte tänkt blogga om det eftersom jag egentligen är alldeles för lat och komponenterna så många, men jag ger en snabbversion eftersom det blev så ini bövelen lyckat (jodå, jag har många fler sofistikerade svärord på lager)
Ryggbiff med murkelsås och ugnsrostade rotfrukter. Oj, vilkenlyxigmiddag det blev igår kväll. Jag hade aldrig gjort murkelsåstidigare, men har ätit det hos andra och dessutom brukar Victoria på matplatsen () prata väldigt gott om den här såsen
Det vankas nyårsafton och det är många som vill äta oxfilé då. Murkelsås - á la Matplatsen. Här kommer därför ett tips på goda tillbehör som lyfter köttet
Servera med potatisgratängen, murkelsåsen och eventuellt svartvinbärsgelétill. I fredags åt vi upp det sistavi hade av hjortbogen jag fått av min mamma
Salta och peppra, gnidin kryddorna. Murkelsås. Bryn den i en stekpanna med smör. Låt den vila. Lägg de förvälda murklorna i en kastrull med tjock botten och en klick smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.