Låt sjuda ihop till en sås och smaka av medsalt och peppar. Salta och peppra. 1 Koka pastaenligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tillsnågot mjuka. 320 g pasta. 100 g ädelost. 1 rödlök, klyftor. 5 tsksalt. 5 tsksvartpeppar
Just nu är skogen helt belamrad av Karl-Johansvamp och andra goda soppar, vad är då godare än en pastamed mängder av grädde, parmesanost och vitlök för att göra av medlite av den, ett glas rött vid sidan skadar inte heller
Jag fixade pastan och Jonas gjorde en gräddig pastasåsmed svamp och lövbiff. Vispa sist i färskosten och häll sedan upp smetenfördelat på treplåtarmedbakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.