Kalvlever i fransk sås
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kalvlever
  • 4 skivor
  • ½ gul lök
  • finhackad
  • 1½ dl vatten
  • 1½ msk koncentrerad kalvfond
  • 1½ dl torrt vitt vin
  • ½ msk torkad dragon
  • 1 msk torkad körvel
  • 3 msk kapris
  • ½ citron
  • pressad
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 tsk maizena
  • 1 msk smör till såsen
  • ½ dl persilja
  • finhackad
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 msk olivolja till stekning
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.