Sötman från tomaterna, friskheten från spenatenoch den underbarat speciella getosten ikombinationmed några kalamataolivergiftersig mycket väl en torsdagkväll
Krama ur vätskan ochmixaspenatenmedricotta, ost, ägg, citronskaloch muskot i en matberedare. Börja med att kavla tjockt och gå stegvistill den näst tunnaste tjockleken
Den här gången blev det raviolimed grön sparrisoch ugnsbakade tomater. Jag skar grön sparrisibitaroch kokade dessa i några dl vatten med lantbuljong och en klick smör
Det är roligt att göra egen ravioli, men ibland har man helt enkelt intetiden. Den här gången blev det färdigköptraviolimed kronärtskocka ochtill den serverade jag en gräddig sås medzucchini, tomater, lammkorv, chilioch lök
Hacka och fräs schalottenlöken tillsammansmedolivoljani en kastrull tills den mjuknar. Lägg därefter ispenatenoch fräs den tills den blir mjuk, salta och peppra
1Ricottacrème500 g färsk spenat 500 g ricotta 1 klyfta vitlök 1 msk olivolja 1 citron, finrivet skal 50 g parmesanost, finriven. 1Smörsås150 g smör 1-2 dl vatten 1 kruka salvia salt peppar. 1Tillservering parmesanost, riven
Raviolimed färskost, valnötter ochspenatikrämig bacon- och svampsås. Pensla hela plattorna medlite vatten ochklicka ut litefyllning på lagom avstånd från varandra på ena halvan av pastaplattorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.