Den smakar verkligen autentiskt och är spännande med sin brytning mellan mustig, het och sötsyrlig gryta, kryddigt ris kokt i mjölk med russin, söt persika och knapriga nötter och mandel
Nåja, med en indiskt matlagningskurs i ryggen serverar jag (i mitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat mig igenom i Malmö
Krydda med lite salt och svartpeppar, smaka av. Jag brukar oftast ha VB ost i mina biffar, men testade denna gång Allerums double cheese (prästost och greve) goosch
Kalvfärsbiffarmed fetaost och soltorkad tomat. Och det där med kalvfärs var en hit. Det är egentligen en helgrätt tror jag, med tanke på att det tar lite tid att laga
Blanda ihop ingredienserna till biffarna och stek i smör på båda sidor några minuter. Stek champinjoner och bacon till fin färg/krispighet i samma panna
Lägg i en skål och blanda med grekisk yoghurt, pressad vitlök, honung och salt. Blanda ihop en kryddblandning på curry, koriander, spiskummin, kanel, kardemumma, salt och chiliflakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.