Blanda vinägretten av olivolja, tryffelolja och vinäger, smaka av med salt och vitpeppar. Brynt kalvcarpacciomed tryffelpecorino, rucola, pinjekärnor och tryffelvinägrettPortioner
KALVCARPACCIOMED GRÖNSAKER OCH VAKTELÄGG. Krydda köttet ordentligt med salt och peppar. Hacka basilika fint, och blanda den med resten av ingrediensernatill en salsa
Bred på vitlöksost och cremen med soltorkade tomater. tryffelolja. Toppa med svartpeppar och solrosfrön. Droppa tryffelolja och ringla crema di balsamico över
Tillsammans med den här krämiga polentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts medtryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
Blanda vinägern medtryffeloljan, späd med olivolja, smaka av. Serranoskinka med karl-johansvamp & tryffelolja 4 portioner ca 200g skivad serranoskinka ca 200 g skivad karl-johansvamp 2 skivor gott ljust bröd lite parmesanost lite grönt att lägga på tex rucola, gräslök, machésallad 2 tsk vit tryffelolja 1 tsk balsamvinäger Olivolja, salt, peppar Skär ned brödet till krutonger och stek dem gyllenbruna i olivolja. 2 tsk vit tryffelolja
i med osten och tryffelolja. Mixa med stavmixer eller i mixer. Smaka av med salt och peppar. Jag spädde soppan med lite vatten då jag mixade den och den var lite väl tjock
Mixa detta med stavmixer och häll sedan i grädden och parmesanosten. Droppa några droppar tryffelolja och några droppar grädde i soppan när du serverar den
Brysselkål är kanongott och passar till det mesta i köttväg, här med smak av tryffel. Koka brysselkålen i ca 5 minuter, lägg upp i en skål och häll över 1 tsk tryffelolja, rör om lite
Toppa eventuellt med lite tryffelolja om du har och kanske lite extra parmesan. Hacka schalottenlöken och vitlöken och skiva upp champinjonerna och stek i rikligt med smör
Grön sparrissoppa med vit tryffeloljaPortioner. Skiva ner resten av sparrisen och fräs tillsammans med lök och vitlök i smöret tills löken är mjuk och genomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.