Kalv Piccata med en maffig sallad
Bistro Björn
Bistro Björn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Jag glömde sardellerna i när jag lagade detta denna gång
  • 1 kg innanlår av kalv eller något annat mört kött
  • 4 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • Salt och peppar
  • Olivolja
  • 2 msk finhackad persilja
  • 3 msk kapris
  • 0,5 cm tjockt. Kör brödet i matberedare tills du har ett fint ströbröd. Vispa upp äggen i en djup tallrik tillsammans med salt och peppar. Vänd varje bit i mjöl, sedan i äggen och sist i ströbrödet. Låt varje köttbit ligga på tork en stund på ett galler innan du steker dem.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.