Täck med plastfolie och låt degen vila i kylskåp över natten. Pensla briochernamed uppvispat ägg och grädda i 250 grader varm ugn tills de har fått fin färg, ca 10 min
Briocher ett fransk brytbröd, här åt jag dem med florsocker, rivet citronskal & lemoncurd. Låt briocherna svalna, strö sedan över skal och pudra briocherna
Pensla briochernamed uppvispat ägg och strö över flingsalt och sesamfrön. Jag är inte så duktig på att baka just bröd, men de här lyckas jag med varje gång
En lite syrligsmoothiemed läcker färg. 1 dl vaniljyoghurt2 dl apelsinjuice1 liten banan (el ½)2 sharonfrukter, mjuka1½ dl frysta jordgubbar1 dl frysta röda vinbär½ limeMixa allt ordentligt i en blender
Pensla briochernamed uppvispat ägg och strö över flingsalt och sesamfrön. Jag är inte så duktig på att baka just bröd, men de här lyckas jag med varje gång
En riktigt god och mättande grön smoothie som jag åt som mellanmål på förmiddagen idag. Jag genomför en 10-dagars detox med Rabarber Healthy Living och gröna smoothies gör verkligen jobbet. Börja med en lite mindre mängd vatten, ca 2 dl och anpassa konsistensen med mer vatten så att smoothien blir som du vill ha den
En perfekt sommar smoothie/drinkmed några isbitar i. Lägg upp vattenmelonbitarna i en djup skål tillsammans med sirap, saft från limen och mixa med en stavmixer
Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och mandel. Om man så önskar, så kan man även glasera bullarna med lite florsockerglasyr strax innan de skall serveras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.