Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Smaka av med salt och peppar Servera med lite crème fraiche, romoch ostflarn. Kör fruktköttet i matberedare och i med citronsaft, crème fraiche, vatten och fond
Denna enkla kalla sås är fungerar på samma sätt. Smaka av med salt och peppar. rikligt meddill, hackad. du behöver i princip bara creme fraiche, lite majo, dilloch äpple men det verkligen funkar ihop och du får en fantastisk sås som förhöjer varenda fiskrätt framöver
Mosa osten med en gaffel, Tillsätt yoghurt och basilika och smaka av med peppar. Gör den någon eller några timmar innan den ska serveras så blir smaken fylligare
Krydda med salt och citronpeppar. Ta upp laxen ur formen och rör ner dillochrom i såsen. Kanske jag skulle ta och ha ett fisktema nästa vecka här på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.