Kalkonbröstfilé med honungsglaserade rotfrukter
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg kalkonbröstfilé
  • 2 krm salt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 liten tärnad kålrot
  • 3 morötter i tärningar
  • 2 palsternackor i tärningar
  • 0,5 liter vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk smör
  • 3 msk honung
  • 1 citron, pressad saft
  • 2 krm sambal oelek
  • 3 msk smör
  • 3 tsk curry
  • 2,5 msk vetemjöl
  • 1,5 dl vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 3 dl grädde
  • 0,75 dl koncentrerad apelsinjuice
  • 1,5 tsk sambal oelek
  • 1 krm salt
  • 1 msk margarin
  • 1 kg skalade, grovhackade äpplen
  • 2 finhackade gula lökar
  • 3 msk riven ingefära
  • 2 dl äppelcidervinäger
  • 4 dl strösocker
  • 0,5 dl honung
  • 2 dl russin
  • 4 krossade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad chilifrukt röd
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 tsk senapsfrö, gula eller bruna

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.