Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Förutom att kalkon är gott som bara den så är kalkon vansinnigt nyttigt
Skala och hacka lök samt vitlök. Ta upp dem och blanda med löken. Smaka av med salt och vitpeppar. 600 g bönor förslagsvis haricots verts, vaxbönor, skärbönor, bondbönor eller brytbönor. 10,5 krm vitpepparRensa bönorna. Koka under tiden bönorna i 4 minuter
Förra veckan fick jag upp ögonen för kalkonfärsoch när jag googlade runt lite på kalkonrecept hittade jag ett recept på asiatisk kalkon som jag tyckte lät spännande
Strimla vitlök, rödlök ochkalkon. Jag har under den första och andra lektionen försökt smyga och ställa mig längst bak i salen så att ingen ska se att jag ligger två steg efter alla andra, men vår lärare är smart
Här har det regnat hela förmiddagen och faktiskt så gör det inte mig någonting alls. Jag tycker det är ganska mysigt att gå hemma och skrota i myskläderna medans jag tvättar, planerar inför veckan och allmänt tar det lugnt
Så förvänta er lite mer bönor, fullkorn och sallader här framöver. När jag dock letade efter lite inspiration i gömmorna på bloggen så insåg jag att jag faktiskt har väldigt få sallads, bön- och överlag ”hälsosammare” recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.